Yeşilköy – Yassıdağ grup yolu 1. Kat satıh kaplama asfalt çalışmaları tamamlandı. İlçemiz genelinde Yakakent Belediyesi ile Büyükşehir Belediyesiyle ortak çalışma programı kapsamında başlatılan grup yollarını asfalt kaplama çalışmaları doğrultusunda; Yeşilköy – Yassıdağ  grup yolu 1. Kat satıh kaplama asfalt çalışmaları bugün itibariyle tamamlandı.Yakakent Belediye Başkanı Hüseyin Kıyma ve Belediye Meclis üyesi Turan Çakır yapılan çalışmaları yerinde inceleyip çalışma arkadaşlarımıza emeklerinden dolayı teşekkür etti. Başkan Hüseyin Kıyma yapılan çalışmaların ilçe halkına hayırlı olmasını,  çalışmalarda emeği geçen Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Demir’e, Fen işleri Daire Başkanı Metin Köksal’a, Büyükşehir Belediyesi Alaçam Yakakent Şube Müdürü Aşkın Cansız’a ve ekibine teşekkür ettiği söyledi.