Yakakent Belediyesi’nce her yıl düzenlenen ve mahalle sakinlerini aynı masa etrafında buluşturan “Her Akşam Başka Bir Mahalde İftar Yemeği” programımızın bu akşamki durağı Yeşilköy Mahallesi Dumanlı Mevkii’nde gerçekleşti.

Yeşilköy Mahallesi Dumanlı Mevkii sakinlerinin Ramazan Ayı’nı tebrik eden Belediye Başkanımız Sayın Hüseyin Kıyma “Ramazan coşkusu Yakakent’tin her yerinde ayrı güzellikte yaşanıyor. Yakakent Belediyesi olarak tüm Yakakent’te hitap edecek şekilde mahalle iftarları veriyoruz. Amacımız vatandaşlarımızın Ramazan coşkusuna ortak olmak ve aynı manevi iklimi birlikte solumaktır. Birlik, beraberlik, kardeşlik ve dayanışma duygularının had safhaya ulaştığı, on bir Ayın Sultanı olan Ramazan Ayı sevginin, kardeşliğin ve paylaşmanın artmasına vesile oluyor. Allah birlik ve beraberliğimizi bozmasın” dedi.

Yeşilköy Mahalle Muhtarı Mustafa Alkiraz, “İftar programda bizleri bir araya getirdiği için Belediye Başkanımız Sayın Hüseyin Kıyma’ya ve emeği geçen Belediye personeline teşekkürlerimi sunuyorum” dedi.

Aynı sofrada buluşan ve aynı lokmalarla oruçlarını açan iftar programına, Yakakent Belediye Başkanımız Sayın Hüseyin Kıyma, Belediye Meclis Üyelerimiz, AK Parti Yakakent İlçe Teşkilatı üyeleri ve mahalle sakinleri eşlik etti.