Yakakent Belediye Başkanı Hüseyin Kıyma, İlçemiz Yeşilköy Mahallesi Dumanlı Mevkii’nde başlatılan stabilize yol bakım-onarım ve yol genişletme çalışmaları yerinde inceledi.

Belediyemiz ekipleri tarafından Mahalle içi yol bakım-onarım ve yol genişletme çalışmaları kapsamında; Çepni Mahallesi Güzveren mevkii, Çamalan Mahallesi Kilitçi mevkii ve Kuzuören Mahallesi Döllek mevkiinin devamında Yeşilköy Mahallesine bağlı Dumanlı Mevkiinde stabilize yol bakım onarım ve yol genişletme çalışmalarını yerinde inceleyen, Yakakent Belediye Başkanı Hüseyin Kıyma: “İlçemiz Mahallelerindeki Belediyemiz sorumluluk alanlarında planlanan Beton yol yapım çalışmalarının ardından, ihtiyaç önceliklerine yönelik olarak günlük ve haftalık programlanarak belli bir plan ve proje doğrultusunda çalışmalarımızı sürdürüyoruz.

Vatandaşlarımızın hiçbir talebini göz ardı etmiyoruz.  Vatandaşlarımızdan gelen talepleri ve önerileri en üst düzeyde değerlendiriyoruz. Bu anlamda da onlardan gelecek her türlü talepleri ve önerileri hızlı bir şekilde yerine getirmeye çalışıyoruz.

Bu bağlamda ilçemiz Yeşilköy Mahallemize bağlı Dumanlı mevkiinde mevcut yolların zemin ve standartlarını sağlamlaştırılarak yol genişletme ve stabilize (serme, sıkıştırma) çalışması yapıldı.” Dedi.

Çalışmalara bizzat katılarak ve yerinde yapılan tespitlerle çalışmaları denetleyen Belediye Başkanı Hüseyin Kıyma, vatandaşların beklentilerinin karşılanması hususunda hassasiyetini dile getirmiş ve çalışmaları takip ederken bu vesileyle mahalle muhtarı Mustafa Alkiraz ve mahalle halkıyla bir araya gelmiş olup, yeni yıllarını kutlayıp Belediyemizin yapmış olduğu çalışmalar hakkında bilgi alışverişinde bulunmuştur.

Daha sonra stabilize yol bakım-onarım ve yol genişletme çalışmaları hakkında bilgi alan Belediye Başkanımız bölgedeki incelemelerini tamamlayarak çalışma alanından ayrıldı.