İlçemiz genelinde Yakakent Belediyesi ile Büyükşehir Belediyesiyle ortak çalışma programı kapsamında başlatılan grup yollarını asfalt kaplama çalışmaları doğrultusunda; Yassıdağ grup yolu astar çalışmasının ardından 1. Kat satıh kaplama asfalt çalışmaları başladı. Yakakent Belediye Başkanı Hüseyin Kıyma , Yassıdağ Mahalle Muhtarı Mehmet Civelek  ve  Yeşilköy mahalle Muhtarı Mustafa Alkiraz ile birlikte yapılan çalışmaları yerinde inceleyip çalışma arkadaşlarımıza kolay gelsin dileklerinde bulundular. Vatandaşlar tarafından ilgi ile karşılanan çalışmalarda mahalle halkı Başkan Hüseyin Kıyma’ya teşekkürlerini sundu. Başkan Hüseyin Kıyma da yapılan çalışmaların ilçe halkına hayırlı olmasını,  çalışmalarda emeği geçen Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Demir’e, Fen işleri Daire Başkanı Metin Köksal’a, Büyükşehir Belediyesi Alaçam Yakakent Şube Müdürü Aşkın Cansız’a ve ekibine teşekkür ettiği söyledi.