Yakakent İlçe Müftülüğü Gençlik Koordinatörlüğü tarafından bisiklet turu etkinliği gerçekleştirildi. Bisiklet turuna İlçe Kaymakamı Fatih Eroğlu, Belediye Başkanımız Hüseyin Kıyma, İlçe Emniyet Amiri Dursun Çiçek, İlçe Müftüsü Muhammet Salman, İlçe Gençlik ve Spor Müdürü Murat Oral, din görevlileri, Gençlik Spor antrenörleri ve çok sayıda çocuk katılım sağladı. Merkez Cami önünden başlayan bisiklet turu Liman Balıkçı barınağından turlayıp başlama noktasında sona erdi. Belediye Başkanımız Hüseyin Kıyma sporun önemini ifade ederek, katılımlarından dolayı çocuklara teşekkür etti.

Editör : Necmi SARIBAŞ

Warning: Undefined array key "sizes" in /home/yakakent/public_html/wp-content/themes/Prutha/single.php on line 140

Warning: Trying to access array offset on value of type null in /home/yakakent/public_html/wp-content/themes/Prutha/single.php on line 140