“Toprağımı Tanıyorum“ sloganıyla başlatılan, Yakakent Belediyesi ve Yakakent İlçe Tarım ve Orman Müdürlüğü koordinasyonluğunda hazırlanan Toprak Tahlili Projesi İle 2 bin parselden alınan toprak analizleri, Bafra Ziraat Odası Laboratuvarında incelenmeye başladı.
Bu kapsamda Yakakent Belediyesi olarak üzerimize düşen sorumluluğun bilincindeyiz. Toprak analizlerinin yapılmasının ardından, tarımsal anlamda çiftçilerimizin toprağı tanıması ve verimli mahsul alınmasını hedeflemekteyiz. İlçe Müdürlüğümüz ile çiftçilerimizi desteklemeye ve tarımsal üretimi arttırmaya yönelik çalışmalara devam ediyoruz.
Belediye Başkanımız Hüseyin KIYMA, Bafra Ziraat Odasını ziyaret ederek laboratuvarda analiz çalışmalarını yerinde inceledi.
Toprak Tahlili Projemizin çiftçilerimize ve Yakakent’imize hayırlı bereketli olmasını diliyoruz