Kaymakamlık ve Kamu kurumlarının halkımıza daha rahat hizmet verebilmeleri için yeni bir hükümet binasının ilçeye kazandırılması amacıyla, İçişleri Bakanlığımız ile gerekli görüşmeler yapılmış, yatırım programına alınarak 6 Ağustos tarihinde ihalesi yapılacaktır. 3670 m2 kapalı alana sahip Hükümet Konağımızın zemin katında Jandarma ve Emniyet Teşkilatımızın olması öngörülmüştür. İçerisinde kütüphane, konferans salonu ve fuaye alanı yer alan Hükümet Konağımızın, ilçemizin birçok ihtiyacını karşılaması hedeflenmektedir. Hükümet Konağımızın bu sürece gelmesinde emeği geçen İçişleri Bakanımız Sn. Süleyman SOYLU’ya, AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Samsun Milletvekilimiz Sn. Çiğdem KARAASLAN’a, Milletvekillerimiz Sn. Orhan KIRCALI’ya, Sn. Yusuf Ziya YILMAZ’a, Sn.Fuat KÖKTAŞ’a, Sn. Ahmet DEMİRCAN’a, AK Parti İl Başkanı Sn. Ersan AKSU’ya ve Yakakent İlçe Yönetimine teşekkür ediyor, Hükümet Konağımızın ilçe halkımıza hayırlı olmasını diliyoruz.