Yakakent Deniz Spor Kulüp Başkanı Mustafa İNAN, Teknik Direktör Turgay KULLUKCU ve Yönetim Kurulu Üyesi Mustafa KAHYA ile birlikte Belediye Başkanımız Sayın Hüseyin KIYMA’yı makamında ziyaret etti.

Sohbet havasında geçen ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Belediye Başkanımız Sayın Hüseyin KIYMA; “Biz, ilçemizde sporun gelişmesi ve daha iyi bir noktaya taşınması için bugüne kadar verdiğimiz desteği, bundan sonra da artırarak sürdüreceğiz. Özellikle gençlerimizin spor yapma imkanlarının artırılmasına çalışacağız. Yetenekli gençlerimizin keşfedilmesine de imkan sağlayacağız. Bu konuda spor kulüplerimizle de işbirliği içinde olacağız. “ dedi.

Nezâket ziyaretinde bulunan Kulüp Başkanı Mustafa İNAN ve yönetimi yaptığı konuşmada Belediye Başkanımıza nezaket ziyaretine geldik hem de fikir alışverişi yaptık. Belediye Başkanımıza bizlere verdiği her türlü destekten dolayı ve gösterdiği ilgiden dolayı teşekkür ederiz.