“Toprağımı Tanıyorum “sloganıyla başlatılan, Yakakent Belediyesi ve Yakakent İlçe Tarım ve Orman Müdürlüğü koordinasyonluğunda hazırlanan Toprak Tahlili Projesi tanıtım programı ile Tahlil projesi protokolü karşılıklı imzalandı. Tanıtım programına İlçe Kaymakamı Abdüssamed Kılıç, Belediye Başkanımız Hüseyin Kıyma, İl Tarım ve Orman Müdürü İbrahim Sağlam, İlçe Tarım ve Orman Müdürü Osman Akman, AK Parti Yakakent İlçe Başkanı Saliha Korkmaz ve yönetimi, Belediye Meclis üyeleri, Mahalle Muhtarları ve çiftçiler katıldı. Belediye Başkanımız Hüseyin Kıyma konuşmasında; “Toprağımı Tanıyorum “sloganıyla başlatılan, Yakakent Belediyesi ve Yakakent İlçe Tarım ve Orman Müdürlüğü koordinasyonluğunda hazırlanan Toprak Tahlili Projesi tanıtım programı ile Tahlil projesi protokolünü karşılıklı imzaladık. Bu kapsamda Yakakent Belediyesi olarak üzerimize düşen sorumluluğun bilincindeyiz. Toprak analizlerinin yapılmasının ardından, tarımsal anlamda çiftçilerimize katkı olmasını hedeflemekteyiz. İlçe Müdürlüğümüz ile çiftçilerimizi desteklemeye ve tarımsal üretimi arttırmaya yönelik çalışmalara devam ediyoruz. Toprak Tahlili Projemizin çiftçilerimize ve Yakakent’imize hayırlı olmasını diliyorum.”