Türkiye Güreş Federasyonu büyükler serbest 1.Liginde Karadeniz Bölgesi’ni, Samsunumuzu ve Yakakent’imizi temsil edecek olan Yakakent Belediyesi Spor Kulübümüz 28 Ocak ta Kocaeli İlinde yapılacak olan müsabaka öncesi Sporcularımız ve Antrenörlerimiz Murat KESKİN ve Doğan ÖNDER, Yakakent Belediye Başkanımız Hüseyin KIYMA’yı makamında ziyaret ettiler.

Spor Kulübümüzü makamında ağırlayan Belediye Başkanımız Sayın Hüseyin KIYMA; ”Sporcularımız la gurur duyuyoruz, bu zamana kadar Sporcularımıza Yakakent Belediyesi olarak her türlü desteği verdik bundan sonra da desteğimiz artarak devam edecek, Sporcularımıza yaptığımız yatırım İlçemize yapılan yatırımdır, Sporcularımız sayesinde ilçemizin adını Türkiye’nin her yerinde duyurmaya başladık. Sporcularımızı ve antrenörlerimizi bir kez daha tebrik ediyor, 28 Ocak ta Kocaeli’nde yapılacak olan müsabakalarda başarılar diliyorum.” Dedi.