Türkiye Güreş Federasyonu büyükler serbest stil 1 lig müsabakaları bugün Yakakent kapalı spor salonunda yapıldı. Düzenlenen müsabakaya Yakakent Belediye Başkanı Hüseyin Kıyma , AK Parti Yakakent İlçe Başkanı Saliha Korkmaz, Yakakent – Alaçam Mahalle Muhtarları ve çok sayıda vatandaş katıldı. Saygı Duruşu ve İstiklal Marşının ardından konuşan Belediye Başkanımız Hüseyin Kıyma, müsabakaya katılan tüm sporculara başarılar diledi. Konuşmanın ardından Protokol ve sporcular “Barış Pınarı Harekatını Destekliyoruz” yazılı pankartı  açarak Asker selamı verdiler. Kuran Tilaveti sonrası (D) grubunda mücadele eden Yakakent Spor kulübümüz Ordu gölköy belediye ve Edirne Trakya Birlik spor kulüpleri ile karşı karşıya geldi. Kıran kırana geçen mücadeleler sonucunda Yakakent spor kulübümüz Ordu Gölköy belediyeyi 6/4 yenerek Edirne Trakya Birlik spor kulübüne 4/6 yenilerek (D) grubunu 2. olarak tamamladı.