Türkiye A Milli Futbol Takımı, son 16 mücadelesinde Avusturya’yı muhteşem bir oyunla yenerek çeyrek finale yükseldi. Belediyemiz tarafından ilçemiz Cumhuriyet Meydanı’nda kurulan dev ekranda hemşehrimizle birlikte izlediğimiz bu heyecan dolu maç, Yakakent halkına unutulmaz anlar yaşattı.

Belediye Başkanımız Sn. Dr. Şerafettin Aydoğdu bu coşku dolu anlara ortak olarak maçı hemşehrilerimizle birlikte izledi.

Başkan Aydoğdu, maç sonrası yaptığı açıklamada, “Milli takımımızın gösterdiği bu başarı, ülkemizin birlik ve beraberliğini bir kez daha ortaya koydu. Yakakent halkının bu coşkusu ve desteği, milli takımımıza büyük bir motivasyon kaynağı olacaktır” dedi.

Yakakent’te tarihi anlara tanıklık ettiğimiz bu gece, hem milli takımımızın başarısı hem de halkımızın coşkulu kutlamalarıyla hafızalarımıza kazındı.

Çeyrek finalde de milli takımımıza başarılar diliyoruz