TKDK Samsun İl Koordinatörü Bülent Turan ve TKDK Uzmanı Orhan Kılıç Yakakent Belediye Başkanı Hüseyin Kıyma’yı makamında ziyaret etti.   Koordinatör Turan, Belediye Başkanımıza bugüne kadar ki yürüttüğü Alaçam-Yakakent Yerel Eylem Grubu Derneği’ne katkılarından dolayı teşekkürlerini sundu. Başkan Hüseyin Kıyma’nın Dernek Başkalığı döneminde hazırlanan Yerel Kalkınma Stratejisi’nin de detaylarının görüşüldüğü toplantıda,  aralık ayında TKDK’ya sunulacak projenin geçmesi halinde ilçemiz için katkıları değerlendirildi. Başkan Hüseyin Kıyma’da ziyaretlerinden dolayı memnuniyetini dile getirdi. Başkanlığı süresince Alaçam- Yakakent Yerel Kalkınma Derneği’nin önemli noktalara gelmesi için sürekli çalıştıklarını dile getiren Başkan Hüseyin Kıyma, bundan sonraki süreçte de derneğe her zaman destek vereceklerini ifade etti.