Yakakent Belediyesi olarak 5 yıldır uygulamaya koyduğumuz “Her Akşam Başka Bir Mahalde İftar Yemeği” programımızı bu akşam Sarıgöl Mahallesi Köseli Camisi bahçesinde kurduğumuz iftar soframızla mahalle halkımızla buluştuk.
Aynı sofrada buluşan ve aynı lokmalarla oruçlarını açan vatandaşlara, Yakakent Belediye Başkanımız Hüseyin Kıyma, Büyükşehir Meclis Üyesi Turan Çakır, Yakakent Belediyesi Meclis Üyeleri Naile Yetmişbir, Muhteber Çevik, Sarıgöl Mahalle Muhtarı Rahmi Baş, Büyükkırık Mahalle Muhtarı Yılmaz ve Mahalle halkı eşlik etti.
Yakakent İlçesinde, Ramazan Ayının güzelliklerini hep birlikte yaşayacakları bir program hazırladıklarını söyleyen Belediye Başkanımız Sayın Hüseyin Kıyma, “Yakakent bizim evimiz. Yakakent’liler de ailemiz. Bu anlamda Ramazan Ayının güzelliklerini ailemizle birlikte yaşamak için 5 yıldır olduğu gibi bu Ramazanda da iftar programı düzenledik. İftarlarla mahallelerde kurduğumuz sofralarda oruçlarımızı vatandaşlarımızla birlikle açıyoruz.
Bizler bu akşam sizlerle birlikte olmak, sizlerle orucumuzu açmak istedik. Sizlerde bizim soframıza geldiniz, bizleri yalnız bırakmadınız. Cenab-ı Hakk tuttuğumuz oruçları kabul etsin. Elimizden geldiğince, mahallerimizdeki sorunları ve eksiklerimizi gidermeye çalışıyoruz, bu vesileyle göremediğimiz noksanlarımızı ve sorunlarınızı sizlerden dinlemek istedik. Birlik, beraberlik, kardeşlik ve dayanışma duygularının had safhaya ulaştığı, on bir Ayın Sultanı olan Ramazan Ayı sevginin, kardeşliğin ve paylaşmanın artmasına vesile oluyor. Allah birlik ve beraberliğimizi bozmasın.
Ayrıca kurduğumuz iftar soframızda bizleri yalnız bırakmayan Büyükşehir Meclis Üyesi Turan Çakır’a, Yakakent Belediyesi Meclis Üyelerimiz Naile Yetmişbir’e, Muhteber Çevik’e, Sarıgöl Mahalle Muhtarı Rahmi Baş’a, Büyükkırık Mahalle Muhtarı Yılmaz’a, Mahalle halkımıza ve katılım herkese teşekkürlerimi sunuyorum.” dedi.