İlçemiz genelinde Yakakent Belediyesi ile Büyükşehir Belediyesiyle ortak çalışma programı kapsamında başlatılan grup yollarını asfalt kaplama çalışmaları doğrultusunda; Sarıgöl, Çökeyan ,Köseli grup yolunun  1. Kat satıh kaplama asfalt çalışmaları devam ediyor. Yakakent Belediye Başkanımız Hüseyin Kıyma ve Sarıgöl Mahalle Muhtarı Sabri Baş  yapılan çalışmaları yerinde inceleyip çalışma arkadaşlarımıza kolay gelsin dileklerinde bulundular. Mahalle halkı çalışmalardan dolayı Başkanımıza teşekkürlerini sunarken Başkanımız Hüseyin Kıyma ise çalışmaların devam edeceğini, her zaman halkımızın yanında olacağını dile getirdi.

Belediye Başkanımız Hüseyin Kıyma yapılan çalışmaların ilçe halkına hayırlı olmasını,  çalışmalarda emeği geçen Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Demir’e, Fen işleri Daire Başkanı Metin Köksal’a, Büyükşehir Belediyesi Alaçam Yakakent Şube Müdürü Aşkın Cansız’a ve ekibine teşekkür ettiği söyledi.