Samsun Büyükşehir Belediyesi ve Yakakent Belediyesi’nin ortaklaşa koordine ettiği Açık Hava Konserini coşkulu bir şekilde gerçekleştirdik.
Şehir Orkestrası’nın halk müziği, sanat müziği, popüler müzik ve tasavvuf müziği konserleri, Halk Dansları (Kafkas, Trabzon, Mübadil, Artvin, Samsun, Adıyaman, Ege, Gaziantep, Teke yöresi) gösterileri sergilendiği festivalde, özlediğimiz eğlenceyi bir nebzede olsa gidermeye çalıştık. Progmada Yakakent Belediyesi Yaz Spor Şenliklerine katılan gençlerimize madalya, katılım belgesi ve çeşitli hediyeleri verdik.Bu etkinliği bizlere sunan Samsun Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Mustafa Demir ‘e, sanatçılarımıza, Halk oyunu gruplarımıza, orkestramıza ve görevli personele Yakakent halkı ve belediyemiz adına teşekkür ediyoruz. Yoğun katılımlarından dolayı Yakakentli hemşehrilerime ayrıca teşekkür ederiz.