İlçemiz Sağlık Ocağı bölgesinde devam eden doğalgaz alt yapı çalışmaları kapsamında, Belediye Başkanımız Hüseyin Kıyma, AK Parti İlçe Başkanı Saliha Korkmaz ve Belediye Meclis üyemiz Turan Çakır bugün mahalle sakinleri ile bir araya gelerek bilgilendirme toplantısı gerçekleştirdiler. Toplantıda konuşan Belediye Başkanımız Hüseyin Kıyma, doğalgaz ana hat bağlantılarımızın tamamlandığını önümüzde ki günlerde kutu bağlantıların yapılacağını akabinde doğalgazın hanelere verileceğini söyledi. Sohbet tadında gerçekleşen toplantıda mahalle halkı Başkanımıza memnuniyetini dile getirdi. Başkanımız değerli hemşehrilerimize teşekkürlerini sunarak, hizmetlerin devam edeceğini, Yakakent’in herşeyin en güzeline layık olduğunu söyledi..