Belediye Başkanımız Sayın Hüseyin KIYMA, İstanbul’da faaliyet gösteren Samsun İli Yakakent Mutaflı Mahallesi Gökyar ve Söpböcek Mevkii Kültür Evi Derneği tarafından organize edilen 1. Yaz Şenliği ve Çeşme Açılışına katıldı.

Mutaflı Mahallesi Gökyar mevkiinde gerçekleşen şenlik ve çeşme açılışında türküler söylendi, yöresel oyunlar sergilendi.

Çeşitli ikramların yer aldığı bahar şenliğinde, katılımcılar renkli ve eğlenceli bir gün geçirdi. Vatandaşlar doyasıya eğlendi. Şölende halkımızla bir araya gelen Belediye Başkanımız Sayın Hüseyin Kıyma vatandaşlarımızla uzun süre sohbet etti.

Etkinlikte kısa bir konuşma yapan Belediye Başkanımız katılımcıların Ramazan Bayramını kutlayarak sağlıklı, huzurlu, nice bayramlara ulaşmamızı temenni ederek, İstanbul’dan ve diğer illerden Bayram tatili için gelen vatandaşlarımızın dönüşlerinde sağ salim evlerine ulaşmaları dileklerinde bulundu.

Daha sonra Belediye Başkanı Hüseyin Kıyma; bu organizasyonda ve çeşme yapımında katkıda bulunan Turan Civelek’e, Kültür Ev Başkanımız Nail Civelek’e, Mahalle Muhtarı Zehni Yılmaz’a ve hayırsever vatandaşlarımıza teşekkürlerini sunarak konuşmasını tamamladı.

Teşekkür plaketlerin verilmesi ve hatıra fotoğrafların çekinilmesiyle program son buldu.

Gelenekselleşerek 1.si düzenlenen şenliğe Belediye Başkanımız Hüseyin Kıyma’nın yanı sıra, İstanbul’da faaliyet gösteren Samsun İli Yakakent Mutaflı Mahallesi Gökyar ve Söpböcek Mevkii Kültür Evi Derneği Başkanı Nail Civelek, Kocaeli Darıca Samsun Yakakent’iler Derneği Başkanımız Muammer Temizsoy,  İstanbul’ da faaliyet gösteren İlçemiz Mahallerini temsil eden dernek yöneticileri ve üyeleri, Mahalle Muhtarları, çevre ilçelerden gelen misafirlerimiz ve çok sayıda vatandaşımız katıldı.