Belediyemiz tarafından başlanılan Merkez Mahallesine bağlı sokaklarda parke taşı döşeme ve yaya kaldırım çalışmaları tüm hızıyla devam ediyor.

İlçemizde altyapı çalışmaları sonrasında Belediyemiz Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri tarafından yapımına başlanmış olan parke taş yol çalışmaları 72. ve 75. Sokakta devam ediyor.

Belediye Başkanımız Hüseyin Kıyma, çalışmalara bizzat katılarak, yerinde yapılan tespitlerle çalışmaları yerinde incelemiş olup, vatandaşlarımızın beklentilerinin karşılanması hususunda hassasiyetini dile getirerek, çalışmalar esnasında bu vesileyle vatandaşlarımızla bir araya gelmiş, ilçemizdeki çalışmalar hakkında bilgi alışverişinde bulunmuştur.

Belediye Başkanımız çalışmalar hakkında yaptığı açıklamada; “Merkez Mahallemize bağlı sokakların bakım onarımı ve parke taşı döşeme çalışmaları tüm hızıyla devam ediyor. Şuan İlçemiz Merkezine bağlı sokakların bakım onarımı ve yaya kaldırım çalışması %90 tamamlandı. Bu sokakların devamında Kozköy Mahallesine bağlı eksik kalan Sokaklarını da kapsayan bu çalışmalar neticesinde en kısa sürede zarar gören kaldırımların ve yolların vatandaşlarımızın hizmetine sunmayı planlıyoruz.” Dedi.

Merkez Mahallesine bağlı Kocatepe sokakta vatandaşları dinleyen Belediye Başkanımız ihtiyaçların giderilmesi konusunda gereğinin yapılacağını belirterek, ilçemizdeki çalışmalar hakkında bilgi alışverişinde bulunarak bölgeden ayrıldı.