Belediyemiz Fen İşleri Müdürlüğü, mahallelerde başlattığı asfalt kaplama ve yama çalışmalarına Küplüağzı Mahallesi Oğuz Mevkiinde başladı.

Belediyemiz, çeşitli nedenlerle bozulan ya da kullanım ömrünü tamamlayan yolların asfalt kaplama ve yama çalışmalarını sürdürüyor.

Çalışmaları bizzat yerinde inceleyen Başkanımız; asfalt çalışmalarının ihtiyacı olan diğer mevkilerde de devam edeceğini ifade ederek, konuyla ilgili yaptığı açıklamada, sorumluluk alanı genişleyen ilçemizin altyapı eksikliklerinin de aynı ölçüde arttığını ifade etti. Buna rağmen belediyemizin kendi olanakları ve Büyükşehir Belediyesinin destekleriyle bu alanda önemli hizmetlere imza attıklarını vurgulayan Belediye Başkanımız, halkın ulaşım güvenliğinin öncelikleri olduğunun altını çizerek, “Mahalle sakinlerimizin rahat, konforlu ve güvenli bir ulaşım ağına sahip olmasını önemsiyoruz. Bozuk ve bakımsız yollar, çağdaş bir kent kimliğiyle örtüşmüyor. Bu bakımdan ekiplerimiz kentimizin her noktasındaki eksiklikleri tespit ediyor ve çalışma planına alıyor.

“HİZMETLERİMİZ DEVAM EDECEK”

Plan programımızı yaptık. Vatandaşlarımıza buradan sesleniyorum. Her mahalleye hizmet getirmeye çalışıyoruz. Altyapı çalışmalarının tamamlandığı yerlerde parke taş çalışmalarımızın yüzde seksenini tamamladık. Ana güzergâhlar başta olmak üzere, diğer mahallelerde parke yol, beton yol ve asfalt çalışmalarımız devam edecektir. Her şey Yakakent halkı için. Hizmetlerimiz devam edecek” şeklinde konuştu.