Kızılay Haftası kapsamında  Kurum  ziyaretlerinden bulunan Türk Kızılay Yakakent  Temsilcisi  Ömer Tek ve  AK Parti  Yakakent İlçe Başkanı Saliha Korkmaz,  Belediye Başkanımız Hüseyin Kıyma’yı makamında ziyaret etti.  Türk Kızılay’ının faaliyetleri hakkında bilgi veren Kızılay Temsilcisi Tek desteklerinden dolayı Belediye Başkanımız Hüseyin Kıyma ‘ya teşekkürlerini sundu. Ziyaretlerinden dolayı memnuniyetini dile getiren Başkan Hüseyin Kıyma; “Bizlerde  Türk Kızılay’ının bir ferdi olarak Türk Kızılay’ının her zaman yanındayız”  dedi.

Bu kapsamda ziyaret sonrası Belediye Başkanımız Hüseyin Kıyma, AK Parti Yakakent İlçe Başkanı Saliha Korkmaz ve Türk Kızılay Yakakent Temsilcisi Ömer Tek ile birlikte Yakakent Kaymakam V.  Sayın Fatih Eroğlu’na ve Yakakent Milli Eğitim Müdürü Ahmet Çiçek’e ziyarette bulunuldu.