Her gün ayrı bir programda vatandaşla iftar eden Belediye Başkanı Hüseyin Kıyma, son olarak Karaaba Mahallesi sakinleri ile iftarda buluştu.

Yakakent Belediyesi olarak 6 yıldır uygulamaya koyduğumuz “Her Akşam Başka Bir Mahalde İftar Yemeği” programımızı Karaaba Mahallesi Çöküyan camisi bahçesine kurduğumuz iftar soframızla mahalle halkımızla bir araya geldik.

Aynı sofrada buluşan ve aynı lokmalarla oruçlarını açan vatandaşlarımıza, Belediye Başkanımız Sayın Hüseyin Kıyma ve Ailesi, AK Parti Yakakent eski İlçe Başkanı Mehmet Gençoğlu ve eşi, Yakakent İlçesi Karaaba Çöküyan Mahallesi Sosyal Yardımlaşma ve Kültür Derneği Başkanı Ramazan Albayrak, Dernek Yönetim Kurulu Üyeleri, Büyükşehir Meclis Üyesi Turan Çakır ve eşi, Belediye Meclis Üyemiz Muhteber Çevik, Naile Yetmişbir, Mahalle Muhtarı Erhan İkiz, AK Parti Yakakent İlçe Teşkilatı Üyeleri, Şehir dışından gelen misafirler ve mahalle halkı eşlik etti.

İlçemiz Çöküyan Camisi bahçesinde Belediyemiz tarafından düzenlenen ve yaklaşık 250 kişinin katılım gösterdiği iftar programında Mahalle sakinlerine hitap eden Başkanımız “Mübarek Ramazan ayı münasebeti ile Yakakent Belediyesi olarak bu yıl beşincisini tertip ettiğimiz “Her Akşam Başka Bir Mahalde İftar Yemeği” programımıza katılımlarınızdan dolayı teşekkürlerimi sunuyorum.

Bizler bu akşam sizlerle birlikte olmak, sizlerle orucumuzu açmak istedik. Sizlerde bizim soframıza geldiniz, bizleri yalnız bırakmadınız. Cenab-ı Hakk tuttuğumuz oruçları kabul etsin. Ramazan ayının manevi ortamında birlik ve beraberliğimizin güçlenerek devam etmesini daha nice ramazanlara hep birlikte ulaşmayı ümit ediyor gelecek Ramazan Bayramınızı şimdiden kutluyorum.

Ayrıca bu akşamki iftar programımıza katkıda bulunan hayırsever vatandaşlarımıza teşekkürlerimi sunuyorum.

Bu münasebetle tüm hemşerilerimin ve İslam Âlemi’nin geçmiş Mübarek Kadir Gecesi’ni en içten dileklerimle tebrik eder, ülkemize ve tüm insanlığa barış, sağlık ve esenlikler getirmesi temennisiyle, saygılar sunarım.” dedi.