Üst yapı çalışmaları kapsamında İlçemiz Merkez Mahallesi bağlı İnönü sokaktaki Orman İşletme Şefliği’nin arka tarafındaki yolda parke taş kaplama ve peyzaj çalışmaları başlanmıştır.

İlçemizde altyapı projesi nedeniyle zarar gören yol ve yaya kaldırımlarının bakım onarım ve yenileme çalışmaları üst yapı düzenlemeleri kapsamında parke taş kaplama ve peyzaj çalışmaları hız kesmeden devam ediyor.

Belediye Başkanımız Hüseyin Kıyma ve AK Parti Yakakent İlçe Başkanı Ahmet Günel çalışmalara bizzat katılarak, yerinde yapılan tespitlerle çalışmaları yerinde incelemiş olup, vatandaşlarımızın beklentilerinin karşılanması hususunda hassasiyetini dile getirerek, çalışmalar esnasında bu vesileyle Yakakent Orman İşletme Şefliği Şefi Gökçe Kazaz ve vatandaşlarımızla bir araya gelmiş, ilçemizdeki çalışmalar hakkında bilgi alışverişinde bulunmuştur.

Belediye Başkanımız çalışmalar hakkında yaptığı açıklamada; “Merkez Mahallemize bağlı İnönü sokağın bakım onarımı ve parke taşı döşeme çalışmaları tüm hızıyla devam ediyor. Yağışlar gelmeden ihtiyaç olan sokakların bakım onarımlarının ve parke taşı döşemelerinin tamamlanmasını istiyoruz.

Şuan İlçemiz Merkezine bağlı sokakların %90 bakım onarımı ve yaya kaldırım çalışması tamamlandı. Bu sokakların devamında Bahçeli evler ve Kozköy Mahallesine bağlı Sokakları da kapsayan bu çalışmalar neticesinde en kısa sürede zarar gören kaldırımların ve yolların vatandaşlarımızın hizmetine sunmayı planlıyoruz.” Dedi.