Kent merkezimizde Cumhuriyet Sokak, Rasim Çağlar Sokak ve Atatürk Bulvarının ardından Okul Sokakta da aydınlatma direklerinin montajı işlemleri tamamlanarak halkımızın beğenisine sunuldu.

İlçemizde kanalizasyon altyapısı tamamlanan sokak ve caddelerde üst yapı ve peyzaj çalışmaları program dahilinde devam etmekte. Halkımızın beğenisini kazanan ve kent estetiğini ön plana çıkaran aydınlatma direkleri, Yakakent Cadde ve sokaklarını özellikle akşam saatlerinde farklı bir görselliğe kavuşturuyor.

Belediye Başkanımız Hüseyin Kıyma konu ile ilgili olarak; ”Turizm kenti imajını kazanan ilçemizde yapılan tüm çalışmalar büyük bir titizlikle seçilip kent estetiği dikkate alınarak programlanıyor. Üst yapı çalışma programımız kapsamındaki Kent Estetiği ve Aydınlatma Projemizde kullandığımız aydınlatma direkleri halkımızın beğenisini kazandı.
Okul Sokağın ardından Cumhuriyet Sokakta üst yapı çalışmalarının tamamlandığı bölümlerde aydınlatma projemiz devam edecek. Projenin tamamlanmasının ardından tüm Yakakent Sokak ve Caddelerine kent estetiği kazandırmayı amaçlıyoruz. Aldığımız olumlu tepkiler ve yapıcı eleştirilerle eksiklerimizi tespit edip, halkımızın beğenisi yönünde tercihler yaparak projelerimizi hayata geçiriyoruz.

Halkımızdan aldığımız olumlu geri dönüşler çalışma şevkimizi ve hizmet azmimizi güçlendiriyor. Emeği geçen tüm çalışanlara teşekkür ediyor, hizmetlerimizin tüm halkımıza hayırlı olmasını temenni ediyorum.’’ Dedi