Cumhuriyetimizin kuruluşunun 96.yıl dönümü kutlamalarına ilçemiz Cumhuriyet Meydanı Atatürk anıtı önünde düzenlenen çelenk sunma töreni ile başladı. Düzenlenen çelenk sunma törenine İlçe Kaymakamı Sayın Fatih Eroğlu, Belediye Başkanımız Sayın Hüseyin Kıyma, İlçe Jandarma Komutanı Gürkan Demir, İlçe Emniyet Amiri Dursun Çiçek, AK Parti İlçe Başkanı Saliha Korkmaz, Kurum Amirleri, Muhtarlar, Gaziler, STK Temsilcileri, Öğretmenler, Öğrenciler ve çok sayıda vatandaş katıldı.Programda İlçe Kaymakamı Sayın Fahit Eroğlu ve Belediye Başkanımız Sayın Hüseyin Kıyma Atatürk anıtına çelenk koydu.Cumhuriyet Meydanındaki Atatürk Anıtına çelenk sunumlarının ardından Cumhuriyetimizin kurucusu Gazi Mustafa Kemal ATATÜRK ve silah arkadaşları anısına 1 dakikalık saygı duruşu ve ardından istiklal marşımızın okunması ile tören sona erdi.