Alaçam Yakakent Yerel Eylem Grubu Derneği (AYYEGDER) ile birlikte ilçemiz sahil bandında oluşturduğumuz hediyelik eşya büfelerinin açılışını, İlçe Kaymakamımız Abdüssamed Kılıç, Belediye Başkanımız Dr. Şerafettin Aydoğdu, İl Koordinatörü Yusuf Özbey, Dernek Başkanı Ramazan Acar, Kurum Müdürleri ve kursiyerler gerçekleştirdiler.
İlçemizin sahilini turizm alanında iyileştirme çalışmalarının devam edeceğini belirten Başkanımız Aydoğdu;
“Alaçam Yakakent Yerel Eylem Grubu Derneğimiz ile görüşmelerimiz sonucunda beraber güzel bir çalışma yaptık. Hazırlanan hediyelik eşya büfelerimizde Yakakent Halk Eğitim Merkezimizin hazırlamış olduğu birbirinden değerli el emeği göz nuru ürünlerin satışını yapmak adına kursiyerlerimize tahsisini sağladık. İlçemiz sahil bandında çeşitliliğin bol olması ve ev hanımlarına destek olmak adına bu şekilde çalışma yaptık. Bu anlamda girişimlerimiz devam edecektir. İlçemize hayırlı olsun” diye konuştu.