Gençlik ve Spor Bakanımız Sn. Dr. Mehmet Muharrem Kasapoğlu’nun ve Milletvekillerimizin destekleri ile Spor Toto Teşkilat Başkanlığı tarafından ilçemize yaptırılacak olan Gençlik Merkezi protokolünü imzaladık. Gençlik Merkezi ile birlikte bir adet halı sahamızın da İlçemize kazandırılması sevincini yaşıyoruz.
Belediye Başkanı Hüseyin KIYMA yaptığı açıklamada ‘’Gençlik Merkezi ile, gençlerimizin spor yapma alışkanlığının ve spor kültürünün geliştirilmesi, lisanslı sporcu sayısının arttırılması, olimpiyat ruhunun yaygınlaştırılması, yetenekli gençlerin yetiştirilerek elit sporcu haline gelmelerinin sağlanması için atılacak adımlar bugünün ve geleceğin bedenen, ruhen ve fikren güçlü nesillerini yetiştirmeye önemli katkılarda bulunacaktır. Gençlerimizin serbest zamanlarını değerlendirmelerine yardımcı olmak, sosyal, kültürel, sanatsal, bilimsel ve sportif faaliyetlere yönlendirmek, kişisel, sosyal ve ruhsal gelişimine katkıda bulunmak, gençleri zararlı alışkanlıklara karşı bilinçlendirmek, gençlerin çeşitli aktiviteler yapabileceği, sosyal beceriler kazanabilmesi ve paylaşımlarda bulunabilmelerini hedeflemekteyiz. Yoğun uğraşlar sonucu ilçemize kazandırılan Gençlik Merkezi ve halı sahanın gençlerimize ve tüm ilçemize hayırlı uğurlu olmasını diliyorum.’’ dedi.