Doğalgaz Aboneliği Hakkında Duyuru…
Dünyayı ve ülkemizi etkisi altına alan Covid-19 salgınının yarattığı olumsuz etkilerine rağmen yapılan özverili yoğun çalışmalar neticesinde, 08.12.2020 tarihinde ilçemizde bütün testler yapılmış olup, hattı döşenen bölgelere doğalgaz verilmiştir.
Diğer bölgelere proje doğrultusunda önümüzdeki aylarda doğalgaz alt yapı çalışmaları devam edecektir.
Pandemi süresince geniş bir program planlanmaktadır.

Doğalgazın İlçemize kazandırılmasında başta Cumhurbaşkanımız Sn. Recep Tayyip Erdoğan olmak üzere, önceki dönem Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanımız Sn.Berat Albayrak’a, Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanımız Sn.Fatih Dönmez’e, AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Samsun Milletvekilimiz Sn.Çiğdem Karaaslan’a, Samsun Milletvekillerimiz Sn. Orhan Kırcalı’ya, Sn Fuat Köktaş’a, Sn. Yusuf Ziya Yılmaz’a, Sn. Ahmet Demircan’a, Samsun Büyükşehir Belediye Başkanımız Sn. Mustafa Demir’e, Akmercan Şirketler Grubu Ortaklarından Sn Gazi Akmercan’a, Akmercan Enerji Grubu Genel Müdürü Sn. Yunus Kesgin’e, Akmercan Delta Doğalgaz Bölge Müdürü Sn Mustafa Sezen ve ekibine, Sn. Kerim Taşkıran’a, emeği geçenlere teşekkür ediyor, Ekonomik, çevreci ve güvenli bir enerji olan doğalgazın ilçemiz halkına hayırlı olmasını diliyoruz.

Doğalgaz abonelik işlemleri, 14.12.2020 Tarihinden itibaren Belediyemiz Çözüm Merkezi Toplantı Salonunda Akmercan Delta Doğalgaz Müşteri Hizmetleri tarafından başvurular alınmaya başlanacaktır.
Abone olmak isteyen vatandaşlarımız gerekli belgelerle hizmet noktalarına başvurabilirler.
Bu tarihten önce başvuruda bulunmak isteyen vatandaşlarımız Alaçam ilçemizde bulunan Akmercan Delta Doğalgaz Müşteri Hizmetleri merkezine başvuruda bulunabilirler.
Binasına doğalgaz servis kutusu bağlantısı yapılan daire malikleri;
1. Tapu,
2. Kimlik belgesi,
3. Yapı Kullanım İzin veya İskan belgesi,
4. Elektrik veya su faturası örneği,
5. 8 bağımsız birim ve üstü olan binalar için, doğalgaz talebini içeren noter onaylı apartman karar defteri Evrakları ile şahsen abonelik başvurusunda bulunabilir.