Daha iyi, daha yaşanabilir ve daha güzel bir Yakakent için canla başla çalışıyoruz. Samsun Büyükşehir Belediyesi ile ortak çalışma programı kapsamında, ilçemiz Çepni grup yolunda başlatılan yol genişletme, onarım ve astar çalışmasının ardından, sathi kaplama asfalt çalışması yapıldı.
Yapılan çalışmaları Belediye Başkanımız Hüseyin Kıyma, Meclis üyelerimiz Turan Çakır ve Fahri Atalay yerinde inceleyip, çalışma arkadaşlarımıza kolay gelsin dileğinde bulundular. Çalışmalarda emeği geçen Büyükşehir Belediye Başkanımız sayın Mustafa Demir’e, Fen işleri Daire Başkanı Metin Köksal’a, Büyükşehir Belediyesi Alaçam Yakakent Şubesi eski Müdürü Aşkın Cansız’a, Şube sorumlusu Mustafa Anıl Aydın ile ekibine teşekkür eder, ilçe halkımıza hayırlı olmasını dileriz.