Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın eşleri Sayın Emine Erdoğan hanımefendinin himayelerinde başlatılan, Çevre ve Şehircilik Bakanlığı tarafından hayata geçirilen ‘Sıfır Atık Projesi’ kapsamında, Belediyemiz Atık Getirme Merkezi’nin kurulum çalışmalarına devam ediyoruz. Çevre dostu atık depolama tesisinin üzerine güneş panelleri döşenerek tesisin elektrik ihtiyacının buradan karşılanması planlanmaktadır. Belediye Başkanımız Hüseyin Kıyam, Başkan Yardımcımız Erdem Tarık Topal ve Belediye Meclis üyemiz Turan Çakır, ilçemizde yapımı devam eden Atık Getirme merkezinin kurulum çalışmalarını yerinde inceleyerek, firma yetkilileri ile değerlendirmede bulundular.
Yakakent Belediyesi olarak “Sıfır Atık” projesini destekliyor, çalışmalarımızı sürdürüyoruz.