Yakakent Kaymakamlığımız tarafından Büyükkırık mahallesinde düzenlenen halk bilgilendirme toplantısına Belediye Başkanımız Hüseyin Kıyma’da katılarak vatandaşlarımıza bilgilendirmede bulundu. Düzenlenen programa Yakakent Kaymakam V. Fatih Eroğlu, Yakakent Belediye Başkanı Hüseyin Kıyma, İlçe Jandarma Komutanı Gürkan Demir, İlçe Emniyet Amiri Dursun Çiçek, İlçe Müftüsü Muhammed Salman, Kurum Müdürleri, Daire Amirleri, Sivil Toplum Kuruluşu yetkilileri ve Muhtarımızın katılımıyla Büyükkırık mahallesinde yapıldı. Belediyemiz çalışmaları hakkında bilgilendirmede bulunan Belediye Başkanımız Hüseyin Kıyma Yakakent Belediyesinin yapmış ve yapacak olduğu çalışmalar hakkında mahalle halkına bilgiler verdi.Vatandaşlarımızın taleplerini dinleyen Başkan Hüseyin Kıyma düzenlenen toplantının hayırlara vesile olmasını diledi.