Belediye Başkanımız Hüseyin Kıyma, İlçemizde Belediye Başkanlığımızca Koronavirüsle (Coronavirüs Covid-19) mücadelemiz devam ediyor. Belediyemiz ekiplerince ilçemizin ortak kullanım alanları, toplu taşıma, kamu kurum ve kuruluşlarında yapılan dezenfektasyon çalışmalarının yanısıra, ilçemiz mahalle muhtarlarına, Şoförler Odası Başkanlığına, portatif taşınabilir el dezenfektasyon pompalarının dağıtımını yaptık.
Ayrıca, İlçemiz Mahallelerine mahalle muhtarlarımız aracığı ile her haneye ulaştırılmak üzere kolonya dağıtımını gerçekleştirdik.Vatandaşlarımızın sağlığı her şeyden önde geliyor.Bu mücadele kapsamında ilçemizde ve ülkemizde devletimizin ve yetkili kurumların talimatlarına uyarak mümkün olduğunca evde kalarak, hep birlikte virüsün yayılmasının önüne geçelim.Hep birlikte başaralım.