Belediye Başkanımız Hüseyin Kıyma, eşi Nezahat Kıyma, AK Parti ilçe Başkanı Saliha Korkmaz, Meclis üyelerimiz Muhteber Çevik, Turan Çakır ve AK Parti İlçe teşkilat Başkanı Ali Avcı ilçemiz Karaaba mahallemizde hemşehrilerimizin iftar sofralarına misafir oldular. Başkanımız Hüseyin Kıyma misafirperverlikleri için Karaaba halkına teşekkür etti.
Başkanımız sosyal medya paylaşımında şunları söyledi.
“Bizim soframız kardeşliğin, samimiyetin, yardımlaşmanın, dayanışmanın, gönülden hasbihal etmenin yeridir.
Ramazan ayının bereketini aynı masada paylaşmak ve manevi duygularımızı daha da güçlendirerek, bu güzel ve manevi ortamda bu akşam Karaaba Mahallemize misafir olduk. Bizlerden hayır dualarını esirgemeyen ve hiç bir zaman bizleri yalnız bırakmayan değerli muhtarımıza ve kıymetli hemşerilerimize katılımlarından dolayı teşekkür ediyorum.
Rabbim bizleri birlik ve beraberlikten ayırmasın.”