Yakakent Belediye Meclisi 2021 yılı Haziran ayı Meclis Toplantısının ardından Belediye Başkanımız Hüseyin Kıyma başkanlığında bir dizi incelemelerde bulundular. Belediye Meclisi ilk olarak, bölgenin önemli destinasyon merkezi, yaşam ve rekreasyon alanlarından biri olmayı hedefleyen Çamgölü mesire alanının tadilat çalışmalarını yerinde incelediler. Burada 50 Yataklı Konaklama alanını ve Bungalov evlerini inceleyen Meclis üyeleri, süreç hakkında Başkan Hüseyin Kıyma’dan bilgi aldılar. Çamgölü mesire alanının ardından yenilenen yüzü ile hizmete başlayan Yakakent Balık restoran’a ziyaret gerçekleştirdiler. Burada Yakakent Balık Restoran’ın hizmeti ve çalışma sistemi hakkında bilgiler aldılar. Belediye Başkanımız ve Meclis üyeleri daha sonra ilçemizin çehresini değiştiren sahil düzenleme projemizin çalışmalarını yerinde incelediler. Burada sahilimize katkı sağlayacak fikirler konusunda Belediye Başkanımız Hüseyin Kıyma ve meclis üyelerimiz  istişarelerde bulundular.