Belediye Başkanımız Hüseyin Kıyma , Belediye meclis üyeleri ve mahalle muhtarlarımız ile Yakakent Balık Restoranda verilen iftar yemeği organizasyonunda bir araya geldi. İftar programına İlçe Kaymakamımız Abdüssamed Kılıç, Belediye Başkanımız Hüseyin Kıyma, İlçe Jandarma Komutanımız Yasin Alper Aksu, İlçe Emniyet Amirimiz Dursun Çiçek, İlçe Müftümüz Muhammed Salman, Belediye Meclis üyelerimiz ve mahalle muhtarlarımız katıldı.  Samimi ve sohbet ortamında gerçekleşen iftar yemeğinde Başkan Hüseyin Kıyma, iftar yemeğinde bir araya gelmiş olmanın verdiği memnuniyeti şu sözleriyle ifade etti: “Davetimize iştirak ederek soframızı şenlendiren en yakın yol arkadaşlarımıza teşekkür ediyor, Ramazan-ı Şerif’in kardeşliğimizi artırması duası ile hayırlı ramazanlar diliyorum. Rabbim tuttuğumuz oruçları, yaptığımız ibadetleri, kıldığımız ve kılacağımız teravih namazlarını, edeceğimiz duaları kabul eylesin inşallah.”