Başkanımız Hüseyin KIYMA, ilçemiz mahalle muhtarlarının talep, öneri ve şikâyetlerini dinlemeye, çözüm önerileri üretmeye devam ediyor. İlçe ile ilgili pek çok konunun istişare edildiği toplantıda yatırımlar ve yeni projeler ele alındı.Muhtarlarla hem kendi mahallelerinde hem de periyodik olarak gerçekleştirilen toplantılarda sık sık bir araya geldiklerini, mahallelerin talep, öneri ve şikâyetlerini dinlemeye, çözüm önerileri üretmeye önem verdiklerini aktaran Başkan Hüseyin Kıyma, aralarındaki iletişim ve diyaloğu bu tür buluşmalarla güçlü tutup vatandaşlara daha kaliteli ve hızlı hizmet ulaştırdıklarını söyledi. Temel amaçlarının istişare ederek ortak akılla çalışma yürütmek olduğunun altını çizen Başkan Hüseyin Kıyma, katılımlarından dolayı muhtarlara teşekkür etti.