Ramazan’ın maneviyatını, birlik ve beraberlik içerisinde yaşıyoruz.
Belediye Başkanımız Hüseyin Kıyma, eşi Nezahat Kıyma ve Belediye Meclis üyelerimiz ilçemizde ağırladığımız depremzede misafirlerimizle Yakakent Belediyesi balık restoranında düzenlediğimiz iftar sofrasında bir araya geldiler.
Asrın felaketinin ardından yaraları birlikte saracaklarını ifade eden Başkanımız Hüseyin Kıyma depremzede ailelerimizin her zaman yanında olduklarını söyledi.
Ramazan ayının deprem ve sel felaketi nedeniyle buruk geçtiğini dile getiren Belediye Başkanımız Hüseyin Kıyma;
“Ailelerimizin acılarına bir nebze merhem olabilmek için ne yapmamız gerekiyorsa, tüm milletimizin yaptığı gibi belediyemizde her zaman olduğu gibi üzerine düşeni yapmaya çalışıyor. Sizler bizim ailemizsiniz, Allah büyük Devlet güçlü. Gönlümüz de bir, kardeşliğimiz de bir, sevgimizde bir.
Bereketli olsun, Rabbim kabul buyursun.”