İlçemizde bir çok iş yerini ziyaret ederek esnafımızın her zamanda yanında olan Belediye Başkanımız Hüseyin KIYMA, ziyaretlerini Yakakentli Balıkçılar ile sürdürdü. Balıkçılar ile trol tekneleri açılan Başkanımız Hüseyin KIYMA, dümen geçti ve sonrasında tayfalarla birlikte ağ çekti. Başkanımız açıklamasında; “Balıkçılık bir meslekten daha çok bir sevda işidir. Bu işi sevmeden, sevdalanmadan yapmak zordur. Bizlerde bugün Yakakentli Balıkçılarımız ile birlikte Vira Bismillah dedik ve ağlarımızı deniz ile buluşturduk. Hava güzel, deniz güzel ve tabiki yapılan emeğin karşılığını almak daha da güzeldi. Keyifli geçen gün için Kooperatif Başkanımız Fatih Kocabaş’a, Kaptan Hasan İnan’a ve ekibine çok teşekkür ediyorum. Rabbim emeklerini karşılıksız bırakmasın.” dedi.