AK Parti Yakakent İlçe Başkanlığı’nın düzenlemiş olduğu programa  Belediye Başkanımız Hüseyin Kıyma’da katılarak, belediyemizin çalışmaları hakkında bilgi verdi. AK Parti Samsun Milletvekili sayın Orhan Kırcalı ve AK Parti Yakakent İlçe Başkanı Saliha Korkmaz ve teşkilatının katıldığı programda, Yakakent için önemli konulara masaya yatırılarak istişarelerde bulunuldu.  Toplantı sonrası Belediye Başkanımız Hüseyin Kıyma, Milletvekilimiz Kırcalı’ya ve AK Parti Yakakent İlçe Başkanı Saliha Korkmaz ve yönetimine Sahil düzenleme projesi hakkında bilgilendirme yaptı.

Ardından geçtiğimiz günlerde vefat eden Eymen Elma yavrumuzun ailesine taziyede bulunuldu.

Ziyaret sonrası Yakakent İlçe esnafını ziyaret edilerek, “hayırlı işler bol kazançlar” temennisinde bulunuldu.

Son olarak AK Parti Samsun Milletvekili Orhan Kırcalı, AK Parti Yakakent İlçe Başkanı Saliha Korkmaz ve yönetimi  Belediye Başkanımız Hüseyin Kıyma’yı makamında ziyaret ettiler. Ziyarette Yakakent için yapılacak projeler ele alınırken, Başkanımız Yakakent için en önemli olan konunun doğalgaz olduğunu,çalışmaların sonucu olarak 2020 yılında Yakakent’te Doğalgaz  çalışmalarının başlanacağını belirti. Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Başkanımız Hüseyin Kıyma desteklerinden dolayı Kırcalı’ya ve Parti teşkilatına teşekkür etti.