Belediye Başkanımız Sayın Hüseyin Kıyma, yeni yıl nedeniyle bir mesaj yayınlayarak vatandaşlarımızın yeni yılını kutladı.

Başkan Kıyma; yeni yılın, ülkemiz ve milletimiz için hayırlara vesile olmasını dileyerek, 2019’un İlçemiz için daha büyük ve etkin projelerle güzel bir yıl olarak geçmesini diledi.

Yeni yılda birlik ve beraberlik anlayışının daha da pekişmesini temenni eden Başkanımız, mesajında şu ifadelere yer verdi:

“Hizmet etmekten gurur duyduğumuz İlçemiz halkının yaşam standartlarını hak ettiği düzeye yaklaştırabilecek şekilde sürdürdüğümüz hizmet yarışına ilk günkü tempomuzla devam ediyoruz.

Geride bıraktığımız yıl içerisinde değerli hemşerilerimiz için gerçekleştirdiğimiz her projeyi ve yaptığımız hizmetleri sadece bugünleri düşünerek değil, gelecek yıllarda daha rahat, daha düzenli ve halkımızın hak etmiş olduğu kaliteli standartlarda yaşamalarını sağlamak için yaptık.

Ekonomik, sosyal ve kültürel alanlar başta olmak üzere, kent yaşamına yönelik yeni projelerimizin hayata geçirilmesi, ilçemizin çağdaş ve modern bir kent olma yolunda emin adımlarla ilerlemesi yeni yıldaki en önemli hedeflerimizdendir.

2018 yılı içerisinde ortaya koyduğumuz projelerimizin yaklaşık yüzde seksenini hayata geçirdik ve geriye kalanlar içinde çalışmalarımız halen devam ediyor. Göreve başlamamızın dördüncü yılında vaatlerimizin hemen hepsi ile ilgili çalışmalar yaparak bir kısmını başlayıp bitirdik, bir kısmına başladık devam ediyoruz, bir kısmının da projelerini hazırlıyoruz. Önümüzdeki yıl içerisinde vaatlerimizin tamamını hayata geçirmiş olacağız.

2019 yılında da yapacağımız tüm hizmetlerde halkımızı daha iyiye, daha doğruya götürmek, onların huzur ve güven içerisinde üst düzey bir yaşam standardı sağlamak, kalkınmış ve müreffeh bir Yakakent için daha fazla çalışmak zorunda olduğumuzun bilinci içerisinde olacağımızı belirtmek isterim. İlçemizi her yönden daha da ileriye götürmenin heyecanı ve gayreti içinde olacağız.

Bu duygu ve düşüncelerimle 2019 yılının başta ülkemiz, milletimiz ve İlçemiz için hayırlı, mutlu, sağlıklı ve başarılarla dolu bir yıl geçirmesini diler, tüm insanlığın yeni yılını kutlarım.” Dedi.