Yakakent Belediye Başkanı Hüseyin Kıyma 8 Mart Dünya Kadınlar Günü nedeniyle Zafer Düğün Salonunda kadınlar için eğlence düzenledi.

Zafer Düğün Salonu’nda saat 19.00’da başlayan etkinliğe eşi Nezahat Kıyma, AK Parti Yakakent İlçe Kadın Kolları Başkanı Saliha Korkmaz ve Belediye Meclis Üyeleri ile birlikte gelen Başkan Kıyma, programa katılan yaklaşık 600’e yakın kadının kadınlar gününü kutladı.

Geceye katılan kadınları Belediye Başkanı Hüseyin Kıyma ve Eşi Nezahat Kıyma kapıda karşılayarak kadınlar günü dolayısıyla onlara karanfil hediye etti.

BAŞKAN KIYMA’DAN ANLAMLI KONUŞMA

Etkinlikte konuşma yapan Belediye Başkanı Hüseyin Kıyma, kadının bir anne, eş, emekçi ve fedakar olduğuna vurgu yaptı.

Başkan Kıyma konuşmasında “Kadın yuvayı ayakta tutan en büyük güçtür. Kadınları yılda bir gün değil her gün mutlu etmek gerekir. Peki, kadın ne ister? Kadın her şeyden önce sevgi ve saygı bekler. Kadın ilgi, şefkat, anlayış ve hoşgörü bekler. Tüm güzel duygularımla bu özel ve anlamlı günü kutlayarak, kadınlarımızın şiddetten uzak, mutlu, sağlıklı, huzurlu yıllar geçirmesini diliyorum. Güneş kadar sıcak, kar tanesi kadar berrak, yağmur damlası kadar saf ve temiz bir ömür dileğiyle hepinize iyi eğlenceler diliyor, sevgi ve saygılarımı sunuyorum” dedi.

Yapılan konuşmanın ardından yemek ikramı yapıldıktan sonra, etkinlik oyun havası eşliğinde kadınların eğlencesi ile devam etti.