Belediye Başkanımız Sayın Hüseyin Kıyma, Yakakent Denizspor yönetimine ve futbolculara HAN-SAR Balık Evinde sezon öncesi moral yemeği verdi.

Düzenlenen yemekte Yakakent Belediye Başkanı Hüseyin Kıyma, Yakakent Denizspor Kulübü Başkanı Mustafa İnan, yönetim kurulu üyeleri ve takım oyuncuları bir araya geldiler.

HAN-SAR Balık Evinde gerçekleştirilen programda sezon öncesi hem moral, hem de kaynaşma açısından yemek organizasyonu tertip edildiğini belirten Başkan Kıyma, Yakakent Denizspor dan beklentisinin büyük olduğunu belirterek, yeni sezonda başarılar diledi.

Belediye Başkanımız, belediyespor’da misyon ve vizyon değişikliğine gittiklerini, sportif faaliyetlerde bulunacak takımları yeniden yapılandırdıklarını ve bununla beraber artık sportif başarıları beklediklerini söyledi. Yeni sezonda halkımızın özellikle Denizspor dan başarı beklediklerinin altını çizen Kıyma, “Takımımızın bu beklentiye cevap vermesi gerekiyor. Takımımızdan bu sezon şampiyonluk bekliyoruz. Hedefe ulaşmaları için yerel yönetim olarak gerekli desteği veriyor, vermeye de devam edeceğiz. Belediye olarak takımımıza güveniyor, halkımızdan maçlara katılımları konusunda destek bekliyoruz.” dedi.

İNAN: BAŞKANIMIZA TEŞEKKÜR EDİYORUZ

Yakakent Denizspor Kulübü Başkanı Mustafa İnan da yaptığı açıklamada, Bizlere bu geceyi tertip eden, kulübümüze her zaman maddi ve manevi desteklerini esirgemeyen başta Belediye Başkanımız Sayın Hüseyin Kıyma’ya ve ekibine, İlçe esnafımıza ve fabrikalarımıza teşekkürlerimi sunuyorum dedi.