İlçemizde altyapı projesi nedeniyle zarar gören yol ve yaya kaldırımlarının bakım onarım ve yenileme (Kilit Taş) çalışmaları hız kesmeden devam ediyor.

Üst yapı çalışmaları kapsamında İlçemiz Merkez Mahallesi Bahçelievler mevkiine bağlı sokaklarda çalışmalar neticesinde SASKİ tarafından bozulmuş bölümlerde parke taş (Kilit Taş) kaplama ve peyzaj çalışmalarında sona yaklaşılıyor.

Belediye Başkanımız Sayın Hüseyin Kıyma ve Belediyemiz Büyükşehir Meclis Üyesi Turan Çakır ile birlikte çalışmalara bizzat katılarak, yerinde yapılan tespitlerle çalışmaları yerinde incelemiş olup, vatandaşlarımızın beklentilerinin karşılanması hususunda hassasiyetini dile getirmiştir.

Merkez mahallemize bağlı sokakların bakım onarımı ve parke taşı döşeme çalışmalarının %90’nın tamamlandığını, önümüzdeki ay içinde ihtiyaç olan sokakların bakım onarımlarının ve parke taşı (Kilit Taşı) döşemelerinin tamamlanmasını istediğini belirti.

Belediye Başkanımız, bu sokakların devamında Kozköy Mahallesine bağlı diğer sokaklarında eksik kalan bölümlerini de kapsayan bu çalışmalar neticesinde en kısa sürede zarar gören kaldırımların ve yolların vatandaşlarımızın hizmetine sunmayı planlandığını belirtmiştir.

Belediye Başkanımız Sayın Hüseyin Kıyma; İlçemizde devam eden çalışmalarla ilgili gösterdikleri hassasiyet ve alakalarından dolayı başta Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Zihni Şahin olmak üzere, SASKİ Genel Müdürü Kamil Demircioğlu, SASKİ Genel Müdürlüğü Kanalizasyon Dairesi Başkanı Muhlis Yeşilyurt ve emeği geçen herkese teşekkürlerini sunarak çalışma alanından ayrılmıştır.