Alaçam – Yakakent Yerel Eylem Grubu Derneği’nin Olağanüstü Genel Kurul toplantısı Yakakent Belediyesi Çözüm Merkezi salonunda yapıldı. Düzenlenen toplantıya Yakakent Belediye Başkanı Sayın Hüseyin Kıyma, AYYEGDER Yönetim Kurulu Üyeleri, STK ve Özel Sektör Temsilcileri ve halkımız katıldı. Program saygı duruşu ve İstiklal Marşının ardından konuşmalarla başladı. Günün anlam ve önemini belirtmek üzere kürsüye Yakakent Belediye Başkanı ve Yerel Eylem Grubu Derneği Başkanı Hüseyin Kıyma toplantının hayırlı olmasını ifade ederek, Yerel Eylem grubunun yapmış olduğu çalışmalar hakkında bilgiler verdi. Derneği kuruluşundan buya çok büyük yol kat etiklerini dile getiren Başkan Hüseyin Kıyma, Alaçam ve Yakakent için derneğin öneminden bahsetti. Başkanımızın konuşmasının ardından divan üyeleri tarafından gündem maddeleri okutuldu ve oylama yapıldı. Son olarak dilek ve temennilerin ardından düzenlenen program toplu fotoğrafın çekilmesiyle sona erdi.