AK Parti Yakakent İlçe Başkanlığı tarafından düzenlenen 82. İlçe Danışma Meclisi Toplantısı Yakakent Belediyesi Çözüm merkezinde düzenlendi. Gerçekleşen programa  AK Parti Samsun İl Başkan yardımcısı Abdulatif Sarıcaoğlu, AK Parti Samsun İl Başkan Yardımcısı ve AK Parti Samsun İlçe Koordinatörü Haluk Bülbül , Yakakent Belediye Başkanı Hüseyin Kıyma, AK Parti Yakakent İlçe Başkanı Saliha Korkmaz, Mahalle Muhtarları, AK Parti Yakakent İlçe Teşkilatı, Partililer ve vatandaşlar katıldı. Açılış ve yoklamanın ardından Saygı duruşu ve İstiklal Marşı okundu. Ardından Barış Pınarı Harekatı Şehit,  Gazi ve Güvenlik güçleri anısına video gösterimi yapıldı. Sonrasında Yakakent İlçe Başkanı Saliha Korkmaz günün anlam ve önemini belirten konuşmasını yaparak düzenlenen “82. İlçe Danışma Meclisi Toplantısı”nın hayırlara vesile olmasını diledi. Ardından Barış Pınarı Harekatı kapsamında Cumhurbaşkanımız sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın TBMM AK Parti Grup toplantısında yapmış olduğu konuşmanın videosu izletildi.İlçe Başkanı Saliha Korkmaz ayrıca ilk kez yeni  AK Parti Yönetim Kurulu Üyelerini açıkladı.

Korkmaz’ın ardından kürsüye çıkan Yakakent Belediye Başkanı Hüseyin Kıyma düzenlenen toplantının hayırlara vesile olmasını, AK Parti Genel Merkez tarafından görevlendirilen yeni yönetimin hayırlı olmasını diledi. Yakakent Belediyesinin yapılan ve yapılacak çalışmalar hakkında da bilgi veren Başkan Hüseyin Kıyma Yakakent’in 60 yıllık sorunu olan alt yapı sorununu çözdüklerini, Doğalgaz projesinin ‘de 2019-2020 yılları arasında çalışmalara başlanacağı müjdesini verdi. Yakakent Hükümet Konağı projesinin 2020  Programına alındığının müjdesini de veren  Başkan Kıyma çalışmalara aralıksız devam edeceklerini belirtti. Son olarak konuşmasını yapan AK Parti Samsun İl Başkan yardımcısı Abdulatif Sarıcaoğlu ise 82. İlçe Danışma Meclisi Toplantısının hayırlara vesile olmasını, AK Parti Genel Merkezi tarafından görevlendirilen AK Parti Yakakent İlçe Yönetim Kurulu’na başarılar diledi.

Konuşmaların ardından Genel Müzakereye geçilip soru-cevap yapıldı.

Düzenlenen program toplu fotoğrafın çekilmesiyle son buldu.