Belediye Başkanımız Dr. Şerafettin Aydoğdu, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı münasebetiyle temsili olarak gerçekleştirilen koltuk devir teslim töreni kapsamında çocukları kabul ederek, makamını devretti.
Başkanlık makamını devralarak Belediye Başkanı olan Erdoğan Cebeci İlkokulu 4. sınıf öğrencisi Utku Albayrak; “Kısa süreliğine de olsa Belediye Başkanı olmaktan çok mutlu olduğunu, 23 Nisan’ı biz çocuklara armağan eden Gazi Mustafa Kemal Atatürk’e minnettar olduğunu belirterek tüm çocukların 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nı kutluyorum.” dedi.
Devir teslim töreni sırasında çocukları ağırlamaktan duyduğu memnuniyeti dile getiren Başkanımız Aydoğdu; “Dünya’da çocuklara armağan edilen tek bayram olan 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nı kutluyor, ülkemizi daha ileriye taşıyacak olan geleceğimizin teminatı tüm çocuklarımıza başarılar diliyorum” dedi.
Ziyaret sonrası çocuklara çeşitli hediyeler takdim eden Başkanımız Dr. Şerafettin Aydoğdu, günün anısına hatıra fotoğrafı çektirdi.