Yakakent’te Sağlık Hizmetleri Güçleniyor: Yeni Merkezin Temeli Atıldı Şubat 18, 2026
Yakakent’te yapımı planlanan Yakakent Toplum Sağlığı Merkezi, Aile Sağlığı Merkezi, 112 Acil Sağlık Hizmetleri İstasyonu’nun temel atma töreni düzenlenen programla gerçekleştirildi. İlçenin sağlık altyapısını güçlendirecek önemli yatırımın temeli, yoğun katılımla atıldı.
Törene Yakakent Kaymakamı Muhammed Sadi Taşyapan, Yakakent Belediye Başkanı Dr. Şerafettin Aydoğdu ve ilçe protokolü katıldı.
Törende konuşan Yakakent Belediye Başkanı Dr. Şerafettin Aydoğdu, ilçenin sağlık altyapısını güçlendirecek bu önemli yatırımın büyük bir kazanım olduğunu belirterek, “Toplum Sağlığı Merkezi, Aile Sağlığı Merkezi ve 112 Acil Sağlık Hizmetleri İstasyonu’nun merkezi yerleşke içerisinde hizmet verecek olması, vatandaşlarımızın sağlık hizmetlerine daha hızlı ve etkin şekilde ulaşmasını sağlayacaktır. Bu önemli yatırımın ilçemize hayırlı olmasını diliyorum” dedi.
Yakakent Kaymakamı Muhammed Sadi Taşyapan ise yaptığı konuşmada, “Devletimizin desteğiyle hayata geçirilen bu proje, vatandaşlarımızın sağlık hizmetlerine erişimini güçlendirecek ve ilçemizin sağlık kapasitesini artıracaktır. Yakakent’imize hayırlı olmasını temenni ediyorum” ifadelerini kullandı.
Yakakent’in sağlık altyapısını önemli ölçüde güçlendirecek yatırımın tamamlanmasıyla birlikte, ilçe halkının modern ve donanımlı bir sağlık kompleksine kavuşacağı belirtildi. Tören, yapılan duaların ardından temel atma seremonisiyle sona erdi.
DİĞER HABERLER
-
Kültür ve Turizm Bakanlığımız tarafından ilçemizde yapımı sürdürülen Kozköy Halk Plajı Projesinde çalışmalar tüm hızıyla devam ediyor.
Ekim 05.2026 -
Belediye Başkanımız Dr. Şerafettin Aydoğdu Gasilhane ve Yakakent İlçe Otogarı İnşaat Çalışmalarını Yerinde İnceledi
Eylül 08.2026 -
Kültür ve Turizm Bakanlığımız tarafından başlatılan proje kapsamında, Yakakent Kozköy Sahili’nde halk plajımızın yapım çalışmaları devam ediyor.
Eylül 02.2026