Uzunkız Yolunda Asfalt Çalışmalarına Başladık Eylül 25, 2025
Samsun Büyükşehir Belediyesi ile Yakakent Belediyesi iş birliğiyle yürütülen Uzunkız–Çökeyan arası asfalt yol çalışmalarına başladık.
Belediye Başkanımız Dr. Şerafettin Aydoğdu, AK Parti İlçe Başkanı Saliha Korkmaz, Mahalle Muhtarımız Erhan İkiz, Fen İşleri Müdürümüz Erdem Tarık Topal ve Şefimiz Volkan Kalyon çalışmaları yerinde incelediler.
Asfalt çalışmamız tamamlandığında hemşehrilerimize daha konforlu ve güvenli bir ulaşım imkânı sunmuş olacağız.
Desteklerinden dolayı Samsun Büyükşehir Belediye Başkanımız Sn. Halit Doğan’a, Daire Başkanlarımıza ve ekiplerine teşekkür ediyor, asfalt çalışmamızın ilçemize ve mahallemize hayırlı olmasını diliyoruz.
DİĞER HABERLER
-
Yakakent’imize değer katacak önemli bir yatırım daha hayata geçiyor.
Mayıs 14, 2026 -
Belediye Başkanımız Dr. Şerafettin Aydoğdu’nun “23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı ile TBMM'nin Açılışının 106. Yıl Dönümü” Mesajı
Nisan 22, 2026 -
Yakakent’te Türk Somonu Hasat Festivali Başlıyor
Nisan 21, 2026