Belediye Başkanı Dr. Şerafettin Aydoğdu'nun 15 Temmuz Demokrasi ve Millî Birlik Günü Mesajı Temmuz 14, 2025
15 Temmuz 2016 gecesi, aziz milletimiz; vatanına, bayrağına ve demokrasisine sahip çıkmak için eşsiz bir irade ortaya koymuş, hain darbe girişimini canı pahasına bertaraf ederek dünyaya örnek olacak bir destan yazmıştır.
Demokrasi uğruna can veren aziz şehitlerimizi rahmetle, kahraman gazilerimizi minnetle anıyorum.
Bu kutlu direnişin yıl dönümünde; birlik ve beraberliğimizi daim kılmak, bu ruhu gelecek nesillere aktarmak hepimizin ortak görevidir.
15 Temmuz’u unutmadık, unutturmayacağız.
Bu vesileyle tüm halkımızın 15 Temmuz Demokrasi ve Millî Birlik Günü’nü saygıyla yad ediyorum.
Dr. Şerafettin AYDOĞDU
Yakakent Belediye Başkanı
DİĞER HABERLER
-
Belediye Başkanımız Dr. Şerafettin Aydoğdu Gasilhane ve Yakakent İlçe Otogarı İnşaat Çalışmalarını Yerinde İnceledi
Eylül 08.2026 -
Kültür ve Turizm Bakanlığımız tarafından başlatılan proje kapsamında, Yakakent Kozköy Sahili’nde halk plajımızın yapım çalışmaları devam ediyor.
Eylül 02.2026 -
DOĞAFEST – Yakakent Uzunkız Yayla Şenliği, olumsuz hava şartları nedeniyle ileri bir tarihe ertelenmiştir.
Ağustos 28.2026