AFAD koordinesi ve Samsun Büyükşehir Belediyesi aracılığıyla, Elazığ ve Malatya’da meydana gelen 6.8 büyüklüğündeki deprem ve devamında gerçekleşen artçı sarsıntıların ardından harekete geçen Yakakent Belediyesi, depremden etkilenen vatandaşlara destek olmak amacıyla yardım kampanyası başlattı.Yakakent Belediyesi Zabıta Amirliği’nde toplanan yardımlar, Deprem bölgesine ulaştırılması için görevli ekiplere teslim edildi. Yardım kampanyasına seferber olan Yakakent halkına teşekkür eden Başkan Hüseyin KIYMA, “Depremin yaralarını hep birlikte saracağız. Felaketin yaralarını en kısa sürede sarmak ve oradaki vatandaşlarımıza yardımcı olmak için Yakakent Belediyesi olarak hemşehrilerimizle beraber çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Hepimiz tek yürek olarak, oradaki vatandaşlarımıza yardımcı olmak için elimizden geleni yapıyoruz. Deprem felaketinde hayatını kaybeden vatandaşlarımıza Allah’tan rahmet, yaralılarımıza acil şifalar diliyorum.” dedi.